Special Ahi Oyster
ADDA resipe nga impadigo daytay barkadak a nalaing a mannaniw ken mangnginum a taga-Hawaii, ni Jonathan Torricer. Ket gapu ta diak pay masango nga isagana ken awan pay igatangko kadagiti dinakamatna a ramen-- nangruna iti nangina nga arak a pangipabulonan, ipanko man ditoy blog-ko tapno tunggal bisitaek, ay, ket aggaradugod daytoy tianko. Numona ta adu ti agsangpet a mensahe iti FB ken personal nga e-mail-ko sa ket sumken latta no kua daytoy nakaro a kabawko (gapu iti napadasak a major operation iti puso 10 a tawenen ti napalabas), nasaysayaat no ditoy nga iplastarko.
Adtoy man:
RAMEN:
maysa wenno dua kilo nga ahi/dumadara/yellow pin/susay
Kikoman oyster sauce
nataltal a laya
nalabaga nga asukar
sangkabassit a danum
PANANGISAGANA ITI SHOYU WITH GINGER
1. Paglalaoken dagiti ramen. Templaen iti apagisu laeng ti ramanna.
PANANGISAGANA:
1. Iwa-iwaen iti babassit (gagangay) a kuadrado ti ahi (wenno yellow pin/susay)
2. Ugasan ken paaruyotan.
3. Rekaduan iti insagana a shoyu with ginger sauce.
4. Yiwaam iti sibuyas (daytay babassit a naggapu ken ni Aileen Rambaud iti Pinili).
5. Kiwaren.
6. Siguraduem nga adda nangina nga arakmo sakbay nga idayam.
Adtoy man:
RAMEN:
maysa wenno dua kilo nga ahi/dumadara/yellow pin/susay
Kikoman oyster sauce
nataltal a laya
nalabaga nga asukar
sangkabassit a danum
PANANGISAGANA ITI SHOYU WITH GINGER
1. Paglalaoken dagiti ramen. Templaen iti apagisu laeng ti ramanna.
PANANGISAGANA:
1. Iwa-iwaen iti babassit (gagangay) a kuadrado ti ahi (wenno yellow pin/susay)
2. Ugasan ken paaruyotan.
3. Rekaduan iti insagana a shoyu with ginger sauce.
4. Yiwaam iti sibuyas (daytay babassit a naggapu ken ni Aileen Rambaud iti Pinili).
5. Kiwaren.
6. Siguraduem nga adda nangina nga arakmo sakbay nga idayam.
Comments
Post a Comment